A 2024-es Xbox Games Showcase bemutatta a játékosoknak, hogy rengeteg játékra számíthatnak. A rajongók bepillantást nyerhettek kedvenc franchise-aikba és azok új játékaikba. Activision, a Bethesda, a Blizzard, az Xbox Game Studios vagy az Xboxra épülő számtalan partnereit idesorolva. 

A játékosok örömére több visszatérő játékra is számíthatnak, melyek között olyan szeretett sorozatokhoz mint példéúl  a Gears of War: E-Day és a Doom: The Dark Ages a State of Decay 3, az  Indiana Jones and the Great Circle, a Perfect Dark és a South of Midnight, a Starfield: Shattered Space leleplezésére, és még sok más.
A sorozat még Azeroth-ra is kiterjedt, a The War Within megjelenési dátumával, a World of Warcraft következő kiegészítőjével.

Partnereinktől pedig premier betekintést nyerhettünk az Assassin’s Creed Shadows játékmenetébe, bemutathatjuk jövőbeli csapattagjaitokat a várva várt Dragon Age: The Veilguardban, izgalmas betekintést nyerhetünk Big Boss visszatérésébe a Metal Gear Solid Δ: Snake Eaterben, nem is beszélve néhány hihetetlen debütálásról Clair Obscur kedvelőivel: Expedíció 33, Atomfall és Winter Burrow, többek között.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *